Ejendoms- og lejeradministration

Interessen for investering i boligejendomme i de større byer har været støt stigende de seneste år og denne udvikling ser ud til at fortsætte uændret. Hvis du gerne vil erhverve dig en boligudlejningsejendom uden at skulle involvere dig i alle besværlighederne, kan det være en fordelagtig løsning at overlade det administrative arbejde til en fagkyndig ejendomsadministrator.

AROSIA EJENDOMSINVEST kan varetage al ejendoms- og lejeradministration på en fornuftig og økonomisk hensigtsmæssig måde, så din ejendom forbliver en god investering. Vi rådgiver om totaladministration af beboelsesejendomme, herunder drift, udvikling, regnskab, jura og lejerforhold, så du som privat investor er sikret at alle tidsfrister og lovkrav bliver overholdt i henhold til gældende lovgivning.

Ejendomsadministrator med de nødvendige kompetencer

Boligudlejningsejendomme er en langsigtet investering, hvorfor de altid bør være veldrevne, velholdte og veludviklede for at sikre en sund drift. For de fleste er administration af ejendom og udlejning komplekse områder, der kan være tidskrævende at forstå uden juridisk indsigt. Med den rette ejendomsadministrator vil du som investor være garanteret effektiv styring af den daglige drift i tråd med lovens forskrifter, hvor du selv skal varetage så lidt som muligt.

Der kan indgås en konkurrencedygtig administrationsaftale vedrørende lejeradministration og vicevært med AROSIA EJENDOMSINVEST, som blandt andet kan forestå med huslejeopkrævning og løbende lejeniveauoptimering, udlejning og udarbejdelse af boliglejekontrakter, bogføring af driftsregnskab inkl. terminsydelser, ejendomsskat, forsikringer m.v. Administrationen udføres i henhold til lejeloven og andre gældende lovgivninger.

Administration af udlejningsejendomme er en tillidssag

Administration af udlejningsejendomme kan hurtigt blive et bøvlet og tidskrævende arbejde, når der skal holdes styr på komplicerede regler og paragraffer i lejelovgivningen, problemstillinger vedrørende daglig drift, renovering af lejemål, lejeradministration, bogføring etc. En veldrevet og optimeret ejendom stiller derfor høje krav til ejendomsadministratoren, hvor succesfuld udlejning kræver indgående kendskab til regler og praksis. Administration af udlejningsejendomme er derfor en tillidssag.

Ønsker du at investere i boligudlejningsejendomme uden besværlighederne, kan AROSIA EJENDOMSINVEST bistå med professionel ejendomsadministration. I samarbejde med ejendomsskabet Vestergaard Invest sikrer vi effektiv håndtering af din ejendom, hvor vi forestår al administration og udvikling.