Investeringsrådgivning er en tillidssag

AROSIA EJENDOMSINVEST er specialister i udvikling af udlejningsejendomme i Danmarks største vækstbyer. Ved at samarbejde med os får du den tryghed, der ligger i at kunne trække på vores mangeårig erfaring og kendskab til markedet, faldgruberne og mulighederne. Vi skaber transparens og sikrer dig det bedst tænkelige udgangspunkt for din investering.

For os er investeringsrådgivning en tillidssag. Derfor foretager vi ved hver ejendomsinvestering en grundig juridisk såvel som ejendomsteknisk gennemgang, ligesom ejendommens udviklingspotentiale afdækkes og præsenteres som beslutningsgrundlag forud for hver investering.

Hvis tillid, ordentlighed og redelighed betyder noget for dig, bør vi mødes til en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan rådgive dig.


Udvid din investeringsportefølje med boligejendomme

AROSIA EJENDOMSINVEST rådgiver professionelt om værdiskabende muligheder, fordele, besværligheder og risici ved at investere i boligudlejningsejendomme.

AROSIA EJENDOMSINVEST rådgiver professionelt om værdiskabende muligheder, fordele, besværligheder og risici ved at investere i boligudlejningsejendomme. De to stiftere og investeringsrådgivere Frank Vestergaard og Lars Dige Knudsen har begge succesfuld erfaring med ejendomsinvesteringer, hvorfor du kan være sikker på at få et solidt og fyldestgørende grundlag for en velovervejet investeringsbeslutning.

Boligudlejningsejendomme er fortsat et interessant aktiv at have i sin investeringsportefølje, og gjort rigtigt slår ejendomsinvesteringer traditionelle placeringsalternativer, men er samtidig en mere værdifast og inflationssikret investering. Ejendomsinvestering er således en bedre langsigtet investering, der kan ses som et supplement til dine øvrige investeringer, fordi du kan sikre en fornuftig risikospredning i din investeringsportefølje. Dermed kan du på samme tid opnå en lavere risiko og et højere afkast.


Få det bedste ud af din investering

AROSIA EJENDOMSINVEST har stor erfaring med langsigtede ejendomsinvesteringer, herunder finansiering, ejerstruktur, administration og værditilvækst. Gennem vores stærke netværk og samarbejdspartnere bliver vi løbende tilbudt muligheden for at byde på nogle af markedets mest attraktive udlejningsejendomme til de rigtige priser og med de rette beliggenheder i Danmarks største vækstbyer.

AROSIA EJENDOMSINVEST tilbyder rådgivning til velhavere, der ønsker at investere i boligudlejningsejendomme som et supplement til sin investeringsportefølje, men uden selv at skulle håndtere udlejning og administration.