Køb og salg af boligudlejningsejendomme

AROSIA EJENDOMSINVEST har flere års erfaring med køb og salg af boligudlejningsejendomme, hvorfor vi har et stort kendskab til proces, muligheder og faldgruber, herunder vigtigheden af økonomisk, teknisk og juridisk due diligence-undersøgelser. Vores formål er at levere et godt afkast til investorerne ved at sikre en professionel værdiforædling af de respektive beboelsesejendomme. Ansvarlighed, troværdighed og redelighed er værdier vi vægter højt. Derfor vil du altid opleve stor gennemsigtighed i alle processer.

Få eksklusiv adgang til centralt beliggende ejendomme

Ejendomsmarkedet i Aarhus er i positiv udvikling set fra en investorvinkel. Den stigende tilstrømning af nye indbyggere øger naturligt efterspørgslen efter boliger. Som lokalforankret investeringsrådgivere med et indgående kendskab til de mange juridiske aspekter i udviklingen af ejendomme, kan vi tilbyde private investorer eksklusiv adgang til central beliggende ejendomme i Aarhus – før alle andre.

AROSIA EJENDOMSINVEST kan således bistå med aktiv værdiforædling af ejendomsinvesteringer, hvor vi vurderer at der er en god balance mellem risiko og afkast. Jo mere attraktivt et lejemål bliver, og jo bedre driftsresultat ejendommen giver, desto større er sandsynligheden for at ejendommen vil stige i værdi.


Professionel investeringsrådgivning

Hos AROSIA EJENDOMSINVEST er du garanteret professionel investeringsrådgivning. Vi kan med rettidig omhu rådgive om alle forhold i en due diligence ved ejendomsinvestering og bistå med juridisk vejledning fra anerkendt advokatfirma med speciale i ejendomsret. Som beslutningsgrundlag forud for hver investering afdækkes ejendommens udviklingspotentiale, hvor vi udelukkende samarbejder med anerkendte og respekterede revisions-, finansierings- og advokatvirksomheder.

  Langsigtet og højt ydende investering

  Stort udviklingspotentiale

  Lav investeringsrisiko

  Diversificeret investeringsprofil

  God risikospredning

  Stabilt og attraktivt afkast

  Anvisningsret til ledige lejemål

  Ejendomsværdien følger inflationen

  Urbaniseringen øger efterspørgslen på boliglejemål


Bliv medejer af et ejendomsselskab

Vores speciale er at udvikle udlejningsejendomme i Danmarks største byer, som har et uudnyttet potentiale, og som derfor kan blive en god investering. Det betyder, at du som investor kan blive medejer af nogle af de mest velbeliggende boligudlejningsejendomme, som naturligvis opfylder alle vores kriterier til en attraktiv og langsigtet ejendomsinvestering.

Er du semiprofessionel eller professionel investor, og har du interesse i at investere i unikke ejendomme med attraktive lejemål som supplerende aktivklasse i formueplejen, vil vi gerne fortælle dig om dine investeringsmuligheder hos AROSIA EJENDOMSINVEST. Du er mere end velkommen til at kontakte os direkte eller tilmelde dig vores investorseminar, hvor vi kommer hele vejen rundt om investeringscasen.

  Tilmeld dig nyhedsbrev

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om vores investorseminarer samt information om Arosia Ejendomsinvest.

  Vi holder dine oplysninger fortrolige.